Tämän ajan tärkein sana on tietenkin talouskasvu. Sitä pitää olla, eikä se saa supistua, eikä missään nimessä loppua tai kääntyä peräti talouslaskuksi. Miksi ei? Nti Elinor pohti tätä eräänä iltana, ja sai erinomaisen syyn kutsua hyvä ystävänsä Kansantaloustieteilijä vierailulle. 
 
Illallisviinipullon huvetessa nti Elinorille kerrottiin kaikenlaista talouden koukeroista. Nti Elinor muistaa ainakin tämän verran:
 
Talouskasvu on hyvinvoinnin kasvua (näin selitti Kansantaloustieteilijä). Kun valtion talous kasvaa, kansalaiset voivat paremmin. Talouskasvu nimittäin mitataan bruttokansantuotteen kasvamisena. Bruttokansantuote eli BKT (oi, miten nti Elinor rakastaa salamyhkäisiä lyhenteitä! Myöntäkää, rakkaat ystävät, että on oikein mukavaa tiputella asiantuntevia kirjainyhdistelmiä keskusteluun oikeassa seurassa. Nti Elinor nauttii sellaisesta suunnattomasti)...
 
...siis BKT kertoo karkeasti kansakunnan taloudellisen aktiviteetin määrästä: kuinka paljon tavaroita ja palveluja maassa tuotetaan.
 
Jos näitä tuotetaan enemmän, niitä myös ostetaan enemmän. Oletus on, että tavaroita ja palveluita ostetaan tarpeeseen. Joten kun BKT eli talous kasvaa, kansalaiset ilmeisesti saavat tyydytettyä paremmin tarpeensa. Ja paremmin tyydytetyt tarpeet tarkoittaa tietenkin parempaa oloa, eli hyvinvoinnin kasvua. 
 
Kyllä, oi kyllä! Nti Elinor tuntee olonsa oikein tyydyttyneeksi ja hyvinvointiseksi uusi design-paitapuseronsa yllään. Ja Kansantaloustieteilijänkin mielestä paita sopii hänelle erinomaisesti.