Nti Elinor pitää puhtaasta kodista. Siistijät, jotka vierailevat nti Elinorin luona kerran viikossa hoitavat työn oikein hienosti. Nti Elinor ei ole kahteen vuoteen imuroinut kun kerran, kun espressojauhe sattui leviämään matolle. 
 
Siivousfirman laskusta saa kotitalousvähennyksen, mikä onkin nti Elinorille jälleen hyvä syy kannattaa talouskasvua (degrowth saa toki edelleen kaikki nti Elinorin sympatiat). Nimittäin jos talouskasvu hiipuu ja valtio alkaa säästää, kotitalousvähennyskin joutuu leikkauslistalle. Nti Elinor kalpenee ajatellessaan, että hänen pitäisi luopua siivoojista. 
 
Nti Elinorin hyvä ystävä Budjettipäällikkö tosin muistutti, että kotitalousvähennystä ei ole ollut aina. Se taidettiin ottaa käyttöön harmaan talouden eli veronkierron vähentämiseksi. Pitäisikö siis palata pimeänä palkkaamiseen? Se taas on kovin rahvaanomaista nti Elinorin mielestä. Aivan kuin ei olisi varaa palkata työntekijää rehellisesti ja maksaa hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämisestä.
 
Nti Elinor päättää pitää siistijät, maksoi mitä maksoi. Puhdas koti tuo mielenrauhaa. Budjettipäällikkö on samaa mieltä. Ja budjettitoimistossa on mukavampi tehdä töitä kuin kotona.